Onze GPS Motortours
Wij kunnen ons voorstellen dat er ook motorrijders zijn die graag in alle vrijheid de omgeving van zuid Spanje en Portugal willen verkennen.


Travelmoto heeft zijn best gedaan om de kennis en ervaring die wij in de jaren tijdens onze begeleide tours hebben opgedaan te vertalen naar prachtige GPS motorroutes door Andalusië, Extramedura, Castilla la Mancha, Valencia en Portugal.


In totaal zijn er 10 GPS Motortours waar u een keuze uit kan maken, zij laten u elk een ander deel van Spanje en of Portugal zien en beleven.

Travelmoto oprecht de GPS specialist in het zuiden van Spanje !

GPS Rondatour
De GPS Rondatour is speciaal bedoeld om erg flexibel een eigen korte motorvakantie te plannen in het prachtige Andalucía. U heeft de keuze uit ons totale GPS route pakket om op die manier een geweldige motorvakantie samen te stellen.
GPS Cazorlatour

Bergen en bochten door prachtige natuurparken zoals; Montes de Malaga, Siërra de la Pandera, Park Cazorla, Siërra Maria, Siërra de Baza en de Siërra Nevada met zijn mooie zuidkant de Alpujarra kenmerken deze tour

GPS Andaluztour

De Andaluztour is een topper in het programma van Travelmoto. In het programma zitten 5 dagtours die alles in zich hebben om u een indruk te geven van het prachtige Andalusië.

GPS Cordobatour

De GPS Cordobatour is een motortour met als hoogtepunt een bezoek aan Córdoba en zijn beroemde moskee (Mezquita). Een geheel eigen tour die u net even wat anders laat zien van het prachtige Andalucía.

GPS Don Quijotetour

De GPS Don Quijotetour is een van de mooiste tours die wij u aan te bieden hebben. Via Andujar verlaat u Andalucia en komt in regio Castilla la Macha terecht waar de molens van Don Quijote staan.

GPS Toledotour (nieuw)

De GPS Toledotour is een fijne cultuur en natuurtour door het zuiden van Spanje met als doel een bezoek aan de stad Toledo gelegen in regio Castilla de la Mancha.

GPS Pantanotour

De GPS Stuwmerentour is een tour waarbij wij de stuwmeren die het zuiden van Spanje rijk is met elkaar verbinden. Op deze manier maakt u kennis met onbekende wegen en terreinen die u motorhart zullen ophalen.

GPS Experiencetour

De GPS Experiencetour met zijn aaneenschakeling van verschillende bergketens zal u laten zien en ervaren dat deze regio in het zuiden van Spanje het motorparadijs is van Europa.

GPS Portugaltour

Niemand kent Portugal tot je een bezoek hebben gebracht aan de Serra da Estrela. De GPS Portugal tour is een tour die u door de regios Andalucia, Extramedura naar Portugal zal leiden. Echt een motorvakantie voor de rijders onder ons.


Prijzen 2017
GPS Rondatour:vanaf
(3 dagen rijden/5 dagen vakantie)
695 €
GPS Carzolatour:
(4 dagen rijden/6 dagen vakantie)
795 €
GPS Andaluztour:
(5 dagen rijden/7 dagen vakantie)
895 €
GPS Cordobatour:
(5 dagen rijden/7 dagen vakantie)
995 €
GPS Don Quijoteotour:
(5 dagen rijden/7 dagen vakantie)
995 €
GPS Toledotour:
(5 dagen rijden/7 dagen vakantie)
995 €
GPS Hispaniatour:
(5 dagen rijden/7 dagen vakantie)
995 €
GPS Pantanotour:
(5 dagen rijden/7 dagen vakantie)
995 €
GPS Experiencetour:
(5 dagen rijden/7 dagen vakantie)
995 €
GPS Portugaltour :
(6 dagen rijden/8 dagen vakantie)
1195 €

Inbegrepen in deze prijs:

  • Transfer vlieghaven naar hotel
  • Hotel inclusief ontbijt op basis van een 2 persoonskamer.
  • Keuze uit de volgende motoren: Yamaha Tracer700, Tracer900, MT-07, MT-09 en XT660Z Tenere.
  • Navigatie systeem TomTom
  • Routes gekozen GPS tour
  • Roadboek
  • Wegenkaart Michelin
  • Reisgids Andalusië
  • 24 uur begeleiding
  • Transfer hotel naar vlieghaven

Tegen meerprijs zijn de Yamaha FJR1300, Yamaha Supertenere XT1200ZE en de BMW R1200GS te leveren.

Travelmoto werkt voor de "guided" tours met een reiskalender het is ook mogelijk de reisdata in overleg vast te stellen, zodat u deze motorvakantie nog beter kan afstemmen.


LET OP: de prijs van de vliegtickets zijn niet in deze prijs opgenomen, de ervaring leert dat wanneer u zelf deze tickets regelt u gebruik kan maken van de vele aanbiedingen die de vliegmaatschappijen aanbieden.
   
 
Alle tourinformatie
GPS Rondatour
GPS Cazorlatour
GPS Andaluztour
GPS Cordobatour
GPS Don Quijotetour
GPS Toledotour
GPS Hispaniatour (nieuw)
GPS Pantanotour
GPS Experiencetour
GPS Portugaltour
Planning kalender 2017
Onze Motoren
Hotel impressies
 
   
   
   
 
Zelf tickets boeken
Transavia
Jetairfly
Easy Jet
Air Berlin
Monarch Airlines
Ryan Air
 
 
 
 
 
 
 
Copyright Travelmoto ©