Travelmoto is different !
Travelmoto is een zeer ervaren zelfstandige onderneming gevestigd in het zuiden van Spanje, Alhaurin de la Torre een plaats direct gelegen bij het vliegveld en de stad Málaga.

Voordeel van wonen en leven in het zuiden van Spanje Andalusië is dat wij als geen ander de wegen en vooral de minder bekende wegen ontdekken die wij willen opnemen in onze tours. Op die manier worden onze tours steeds weer bijgewerkt waardoor wij met recht durven te zeggen dat wij de GPS specialist zijn van deze regio. Daarnaast zijn wij in staat u altijd direct en persoonlijk bij te staan wanneer en waar dat nodig mocht zijn.

Onze tours onderscheiden zich vanwege de details en persoonlijk inbreng die wij als fanatiek motorrijder inbouwen in onze tours en in de keuze van gastverblijven en hotels zijn wij altijd op zoek naar iets speciaals waar u oprecht welkom bent. Voordat een GPS motortour in ons programma wordt opgenomen is deze door ons getest zodat wij er zeker van zijn dat de kwaliteit van de routes en overnachtingen voldoen aan onze eisen.

Beleving: wij zijn zeer onder de indruk geraakt van de schoonheid van Andalusië. Het gaat ons er vooral om u deelgenoot te maken van deze schoonheid, de Spaanse cultuur en zijn prachtige woonomgeving. Deze streek heeft werkelijk alles te bieden!

Ons doel is om onze gasten het hier helemaal naar hun zin te maken; prima gastverblijven, goede motoren en vooral prachtige motortours.

Het wordt voor u een onvergetelijk verblijf en wij hopen u een keer te mogen verwelkomen in het zuiden van Spanje.

Un cordial saludo.Rijden met Travelmoto is...

Vanaf het moment dat u bent geland bent u onze gast en als gastheer willen wij ervoor zorgen dat u een prettig verblijf heeft in het zuiden van Spanje. Niet alleen zijn wij uw aanspreekpunt tijdens uw motorvakantie ook zien wij onszelf als motorvriend die regelmatig contact maakt om te vragen of alles naar wens gaat.


Flexibiliteit in onze tours

Elk seizoen is anders, ook hier in Andalucía. Wij luisteren erg goed naar de wensen van de rijder en/of de groep om er een goed en onvergetelijke programma van te maken.

Alles kunnen wij regelen omdat bij Travelmoto de wens van de klant centraal staat en met behoud van de vrijheid die enkel motorrijden je kan bieden.


Maak kennis met het echte Andalucía
U rijdt het grootste gedeelte van de tours door de binnenlanden naar oorden en dorpen die ongerept zijn gebleven. Uw siësta en pauzes vinden vaak plaats in gelegenheden die typisch Spaans zijn en waar u de bezienswaardigheid bent omdat er niet zo vaak toeristen komen en Spanjaarden het heerlijk vinden anderen culturen en mensen te ontmoeten.
Begeleidende tours

Na jaren van begeleide Motortours in het programma te hebben gehad heeft Travelmoto zich vanaf 2014 helemaal gericht op het aanbieden van GPS Motortours. Voor de begeleide Motortours met een gids hebben wij een samenwerking opgebouwd met Frank van Gerwen.

Al jaren maakt Frank motorreizen door Europa en Noord Afrika en is ook 2 x in Australië geweest. Hij heeft met z'n bedrijf Tripleaevents inmiddels een goede naam op het gebied van motorreizen in Andalusië.

Dus gaat uw voorkeur uit naar een Motortour met gids dan kunt u contact opnemen met Tripleaevents.

Meer info...


  

 

   
 
Alle tourinformatie
GPS Rondatour
GPS Cazorlatour
GPS Andaluztour
GPS Cordobatour
GPS Don Quijotetour
GPS Toledotour
GPS Hispaniatour (nieuw)
GPS Pantanotour
GPS Experiencetour
GPS Portugaltour
Planning kalender 2017
Onze Motoren
Hotel impressies
 
   
   
   
 
Bekijk onze tour impressies
Foto's en films om u een goede indruk te geven van het motor-rijden in Zuid-Spanje
Meer info...
 
 
 
 
 
 
 
Copyright Travelmoto ©