GPS Cazorlatour Hans en MarleenDag Jac.

Wij hebben inderdaad een super week gehad. Wat een genot om dag na dag op de motor door zoveel landschappen te rijden. We zagen uitgestrekte vlakten, met pikzwarte torro's in de verte, katoenplantages, de pluizen lagen op de weg.., haarspelden bij Velafique, een hele middag lang alleen maar olijfboomgaarden, dat gekke mini-hollywood in de woestijn, de een na de andere Sierra en dan zonsondergang op het strand.

Het was ook heerlijk om Andalusie te proeven: 's morgens tomatensalsa met olijfolie en peper op je toast,  's middags heerlijke Jamón , en dan 's avonds Paella, met een fles witte wijn voor €6! Leuk vonden wij ook de ontmoeting  met Engelse pensionada's bij David &Jill, en wat een mooi uitzicht vanaf hun dakterras , lekker bijkomen met een biertje. En het sobere Mathilde, maar net zo gastvrij, was weer bijzonder door de ligging in het leefgebied van de Iberische Lynx, die we alleen op foto's hebben gezien.

En last but not least de V-stroms, heerlijke machines voor deze reis. Ze hebben ons zonder enig probleem door het prachtige Andalusie geloodst.

Dank voor het uitstippelen van de reis , de verzorging van de overnachtingen, en de begeleiding op afstand. En natuurlijk draagt Hans je T-shirt.

Hartelijke groet vanuit een nat en donker Nederland Hans en Marleen 2013

 
 
Meer verslagen
GPS Andaluztour (Okt)
GPS Cordobatour (Mei)
GPS Cazorlatour (Okt)
GPS Combinatietour (Apr)
Andaluztour met gids (Sept)
GPS Motorbiketour (Okt)
Quijotetour met gids (Jun)
GPS Rondatour (Okt)
GPS Portugaltour (Nov)
GPS Andaluztour (Apr)
Andaluztour met gids (Jun)
GPS Andaluztour (Jun)
 
     
 
Alle tourinformatie
GPS Rondatour
GPS Cazorlatour
GPS Andaluztour
GPS Cordobatour
GPS Don Quijotetour
GPS Toledotour
GPS Hispaniatour (nieuw)
GPS Pantanotour(nieuw)
GPS Experiencetour
GPS Portugaltour
Planning kalender 2017
Onze Motoren
Hotel impressies
 
   
 
 
 
 
 
 
 
Copyright Travelmoto ©