GPS Andaluztour met Gerard en Nico

Dag Jac

Zoals vele andere motorrijders zijn wij van het slag vrijheid / blijheid en houden wij er niet van om in een groepje met voor ons onbekende motorfielen rond te hobbelen. Wij waren dan ook blij via jouw organisatie een GPS-tour te kunnen boeken en deze na een korte introductie te kunnen rijden en op deze manier Andalusië te ontdekken.

Voor ons werd dat ondanks het niet altijd geweldige weer een onvergetelijke ervaring. Met een centraal gelegen hotel als uitvalsbasis werden we vijf dagen verschillende kanten opgestuurd en konden we de diverse, indrukwekkende schoonheid van Andalusië ontdekken in één woord geweldig!

We gingen er heen om er te motorrijden maar het werd motorbeleven; het ene moment denk je op een circuit te zijn aanbeland (strak asfalt en wat een mooie betrouwbare bochten) en een ander moment kronkel je langs een afgrond met de witte bergdorpjes beneden je. Deze belevenis doet onze Zwarte-Woud, Eiffel en Harz ervaring verbleken.
De TomTom deed z’n werk goed al stelde die ons af en toe voor verrassingen, welke we bij de zumo ook wel tegen komen, maar we kwamen er altijd weer uit.


Aan de routes konden we merken dat deze gemaakt zijn door een motorliefhebber met een hart voor de zaak en gevoel voor kwaliteit.
Jac, bedankt dat je ons deze ervaring kon laten beleven, we komen zeker terug want je hebt nog zat moois op de plank liggen.

Hasta la vista,

Gerard en Nico

Zo…………., en nu maar weer behelpen met IJssel, Waal en Lekdijk.


 
 
Meer verslagen
GPS Andaluztour (Okt)
GPS Cordobatour (Mei)
GPS Cazorlatour (Okt)
GPS Combinatietour (Apr)
Andaluztour met gids (Sept)
GPS Motorbiketour (Okt)
Quijotetour met gids (Jun)
GPS Rondatour (Okt)
GPS Portugaltour (Nov)
GPS Andaluztour (Apr)
Andaluztour met gids (Jun)
GPS Andaluztour (Jun)
 
     
 
Alle tourinformatie
GPS Rondatour
GPS Cazorlatour
GPS Andaluztour
GPS Cordobatour
GPS Don Quijotetour
GPS Toledotour
GPS Hispaniatour (nieuw)
GPS Pantanotour(nieuw)
GPS Experiencetour
GPS Portugaltour
Planning kalender 2017
Onze Motoren
Hotel impressies
 
   
 
 
 
 
 
 
 
Copyright Travelmoto ©