Andaluztour met Peter

In september heb ik de Andaluztoer gereden met Jac van Gestel. Aanvankelijk had ik wat bedenkingen of dat wel iets voor mij zou zijn. Ik had toen nog maar een paar jaar mijn motorrijbewijs en had nog nooit in de bergen gereden. Maar ik zocht een vakantie waarin ik en de vrijheid zou hebben en toch ook een reis met mensen die gelijk gestemd waren. Dan is een motorrondrit natuurlijk de perfecte keuze.

De Andaluztoer is mij achteraf zeer uitstekend bevallen. De routes die we hebben afgelegd ging verreweg voor het grootste deel over tweebaanswegen. Toeristen hebben we nauwelijks gezien omdat we de kust vrijwel geheel hebben gemeden. En in het achterland komen geen touringcars vol met toeristen. Het tempo dat we reden was lekker rustig. Alles was zeer relaxed. Jac heeft niet alleen veel kennis van de bezienswaardigheden (zoals het Alhambra) maar kent het gebied op z’n duimpje. Hij is een echte Spanje-liefhebber en wil zijn reisgezelschap daarvan laten meegenieten. En genieten deden we volop. Tussen de middag hielden we in kleine dorpjes uitgebreid pauze. Eerst lekker eten en daarna nog even bijpraten over wat we onderweg allemaal hadden gezien.

De sfeer was zeer ontspannen en er was veel ruimte om zelf invulling aan te geven. Bijna alles kon en vrijwel niets moest, heerlijk. Daarbij beschikt Jac over een gezonde dosis humor maar houdt tegelijkertijd alles goed in de gaten. Hij heeft er voor gezorgd dat we niets te kort kwamen en een fantastische vakantie hebben gehad. Jac, daarvoor bedankt en misschien ooit nog tot ziens.

Peter Treffers

PS Deze rondrit heeft mij ook nog een heleboel rijervaring opgeleverd. Er is me geen haarspeldbocht te gek meer!

 
 
Meer verslagen
GPS Andaluztour (Okt)
GPS Cordobatour (Mei)
GPS Cazorlatour (Okt)
GPS Combinatietour (Apr)
Andaluztour met gids (Sept)
GPS Motorbiketour (Okt)
Quijotetour met gids (Jun)
GPS Rondatour (Okt)
GPS Portugaltour (Nov)
GPS Andaluztour (Apr)
Andaluztour met gids (Jun)
GPS Andaluztour (Jun)
 
     
 
Alle tourinformatie
GPS Rondatour
GPS Cazorlatour
GPS Andaluztour
GPS Cordobatour
GPS Don Quijotetour
GPS Toledotour
GPS Hispaniatour (nieuw)
GPS Pantanotour(nieuw)
GPS Experiencetour
GPS Portugaltour
Planning kalender 2017
Onze Motoren
Hotel impressies
 
   
 
 
 
 
 
 
 
Copyright Travelmoto ©