GPS Andaluztour met Jean-Marie en Raf

Andalusia, wat voor ons Jean-Marie en Raf begon als een idee dat ontstond tijdens één van onze cafémomenten, groeide uit tot een concreet initiatief.

Omzwervingen op internet brachten ons bij Travelmoto Motorreizen Spanje. Na een kort e-mailtje werden de contacten tussen ons en Jac veelvuldiger en werd het project concreter. Diverse mails en telefoontjes, want wij wilden weer wat anders dan het standaard aanbod, hielpen de planning. Uiteindelijk kozen we voor een aangepaste GPS Andaluztour.

De gemaakte afspraken werden, van in het begin, perfect voldaan; opvang bij aankomst en overbrenging naar ons hotel - de motoren uitgerust met een voorgeprogrammeerde GPS - een uitgebreid roadbook - een detailkaart - practische uitleg - enz...;

Het was een schitterende tour. Prachtig weer, prachtige landschappen, fijne mensen, voldoene afwisseling (motorritten waren voldoende onderbroken met beziens-waardigheden).

De schade, een kapotte spiegel, opgelopen tijdens een klein akkefietje, werd op een professionele en vlotte manier opgelost door Travelmoto. Tijdens een avondje, samen met Jac en echtgenote, werden alle zaken nog eens bijgesproken en bijgedronken.

Dankzij de goede organisatie en zorgen van Jac, hebben wij genoten van een onvergetelijke Andaluztour. Is zeker voor herhaling vatbaar.


Groeten Jean-Marie en Raf


 
 
Meer verslagen
GPS Andaluztour (Okt)
GPS Cordobatour (Mei)
GPS Cazorlatour (Okt)
GPS Combiantietour (Apr)
Andaluztour met gids (Sept)
GPS Motorbiketour (Okt)
Quijotetour met gids (Jun)
GPS Rondatour (Okt)
GPS Portugaltour (Nov)
GPS Andaluztour (Apr)
Andaluztour met gids (Jun)
GPS Andaluztour (Jun)
 
     
 
Alle tourinformatie
GPS Rondatour
GPS Cazorlatour
GPS Andaluztour
GPS Cordobatour
GPS Don Quijotetour
GPS Toledotour
GPS Hispaniatour (nieuw)
GPS Pantanotour(nieuw)
GPS Experiencetour
GPS Portugaltour
Planning kalender 2017
Onze Motoren
Hotel impressies
 
   
 
 
 
 
 
 
 
Copyright Travelmoto ©