Andaluztour met Tinka en Ben Ivar

Tinka en ik wilde graag een motorvakantie in een warm land beleven, op het Internet kom je veel georganiseerde reizen tegen. Wat meteen opviel aan de site van Travelmoto was het enthousiasme waarmee het geschreven is. Uit alles blijkt dat Jac het zijn gasten graag naar de zin wil maken. Daarbij leek de prijs me, zeker in vergelijking met andere motorreizen, zeer redelijk.

We werden hartelijk begroet op het vliegveld door Jac en we hebben eerst een dag heerlijk kunnen wennen aan de nieuwe (warme en prachtige) omgeving.

Vervolgens hebben we alle dagen prachtige routes gereden, heerlijk in de zon, schitterend door de bergen of prachtige vergezichten als we langs de zee reden. We kwamen langs allerlei historische plaatsen, zonder dat er sprake was van grote drukte. Gelukkig hield iedereen in de groep van lekker eten en drinken, inclusief Jac, wat ons de gelegenheid gaf vaak te stoppen voor een tapas of een drankje. Als we voorbij een meertje reden en iedereen had zin om te zwemmen, stopten we gewoon en reden we een uur later weer verder.

Als je aan het rijden bent op bergachtige kronkelweggetjes zonder verkeer, met ver weg de ondergaande zon boven de middellandse zee, is het weleens moeilijk te accepteren dat de dag voorbij is. Gelukkig hadden we een zeer leuke en uiteenlopende groep mensen, die zich ook 's avonds prima wist te vermaken. Al met al was het een geweldige vakantie, een absolute aanrader.

Tinka en Ben Ivar

 
 
Meer verslagen
GPS Andaluztour (Okt)
GPS Cordobatour (Mei)
GPS Cazorlatour (Okt)
GPS Combinatietour (Apr)
Andaluztour met gids (Sept)
GPS Motorbiketour (Okt)
Quijotetour met gids (Jun)
GPS Rondatour (Okt)
GPS Portugaltour (Nov)
GPS Andaluztour (Apr)
Andaluztour met gids (Jun)
GPS Andaluztour (Jun)
 
     
 
Alle tourinformatie
GPS Rondatour
GPS Cazorlatour
GPS Andaluztour
GPS Cordobatour
GPS Don Quijotetour
GPS Toledotour
GPS Hispaniatour (nieuw)
GPS Pantanotour(nieuw)
GPS Experiencetour
GPS Portugaltour
Planning kalender 2017
Onze Motoren
Hotel impressies
 
   
 
 
 
 
 
 
 
Copyright Travelmoto ©