Travelmoto

  Motorcycle Rental and Tours
gallery/handtekening email travelmoto_html_162725e8

Enter your text here

Reisverslagen Travelmoto !

Reisverslag Hans Avontuur

Hans Avontur reisverslaggever publiceert elke zaterdag als columnist zijn reisverslagen om deze te delen met 3,4 miljoen lezers van AD Magazine & Magazine, het grootste weekblad van Nederland.

Zijn werk verschijnt ook in toonaangevende reisbladen als Reis Magazine, National Geographic Traveler, Wintersport Magazine, Motor Magazine, Méditerranée en Leven in Frankrijk.

Daarnaast schrijft Hans ook Reisboeken waar die vanuit verschillende landen diversen prijzen heeft ontvangen.

Hieronder vindt u 4 Reisverslagen door Hans geschreven tijdens zijn bezoeken aan Andalusie in samenwerking met Travelmoto.

 

STUREN DOOR DE SIERRAS

ONGETEMD & ONBEDORVEN

COWBOYS & PISTOLEROS

gallery/hans1
gallery/hans2
gallery/pantano5
gallery/hans3

AVONTUUR OP DE MOTOR

Sturen door de Sierras!

Er staat geen naambord aan de voet van de Pas, geen nummer in de bocht, geen hoogte op de Top. De bergen achter de Costa del Sol zijn gewoon zichzelf in de aangename middagzon. Het landschap golft er op en neer witte dorpen, wijn en olijfgaarden. Op mijn kaart heeft alleen de Sierra Nevada een naam. En die slaan wij over.

Ongetemd en Onbedorven

Op een steenwork van de toeristenmallemolen van de Costa del Sol ligt een ander Spanje. De Alpujarra, stil puur en prachtig. Het is bovendien machtig mooi motorterrein met kleine hobbelwegen en strak asfalt. Vamos!

Cowboys en Pistoleros

In het diepe zuiden van Europa ligt de enige officiele woenstijn in Europa. El Desierto de Tabernas, gortdroog en in de zomer genadeloos heet. Honderden films werden hier opgenomen waaronder de beroemste westerns van Sergio Leone. Mooier kan je je motorseizoen niet beginnen. Saddle up Cowboys!

Avontuur op de Motor

Een beroepsmotorrijder vragen naar zijn mooiste bestemmingen is onmogelijk. Deze top 10 gaat dan ook niet over het "mooist" of "leukst", maar vooral over bijzonder!
Het zijn reizen die mij op een of andere manier hebben geraakt.

gallery/kristof

Reisverslag van Kristof Verschueren een fanantiek motorrijder en Blogger uit belgie.

 

Een weekje motortoeren in Andalusië is een van de mooiste Spaanse streken waar je kan rijden. Samen met m’n zoon achterop legden we zo’n 1.500 gezapige kilometers af en beleefden we topmomenten van begin tot einde.

 

Niet alleen omwille van de unieke vader-zoon momenten (en gesprekken) maar ook de natuur is oogstrelend en biedt enorm veel variatie waar je als motorrijder je vingers van aflikt.