GPS Routeplanner Myroute

GPS Routeplanner Myroute

Myroute voor al uw GPS routes in het zuiden van Spanje en Portugal !

 

 

Travelmoto is een zeer ervaren zelfstandige onderneming gevestigd in Málaga het zuiden van Spanje. Voordeel van wonen en leven in Andalusië is dat wij als geen ander de wegen en vooral de minder bekende wegen ontdekken die wij willen opnemen in onze tours.

 

In de velen jaren dat wij in het zuiden van Spanje wonen hebben wij alle mooie en vooral minder bekende wegen in beeld die deze regio te bieden heeft, dat wij er enthousiast over zijn mag duidelijk zijn vooral omdat wij ons daarmee onderscheiden van de meeste motorreisorganisaties die deze kennis niet in huis hebben en gebruik maken van de meest voor de hand liggende routes.

 

Programma Myroute

 

Een route maken niet moeilijk, maar het wordt wel veel leuker wanneer je ook weet waar je rijdt en wat er te zien is. Wij zijn van mening dat je voor het maken een unieke en mooie route wat meer informatie nodig is dan alleen waypoints wegzetten. Ook wij werken met het programma Myroute,  gewoon vanwege het feit dat je alle tools in het programma hebt om de routes goed in elkaar te zeten en uit te rollen voor verschillende navigatie systemen. Ons grote voordeel is dat wij weten wát wij inplannen omdat wij de wegen en routes op ons duimpje kennen vanwege onze kennis van deze regio en omgeving. Op die manier zin wij in staat om alle wensen en ervaringen in te plannen in onze routes.

 

Maar er is méér om een motorrit interessant te maken!

Buiten het prachtige wegennet met zijn goed geasfalteerde wegen is het motorrijden in Andalusië al een geweldige ervaring, tel daarbij op dat in het achterland bijna geen verkeer is dan kan je heerlijk vrij motorrijden zoals dat bedoeld is of zoals je dat gewend was toen het verkeer veel minder intensief was.

 

 

Wat is er nog leuker dan een doel voor ogen hebben te hebben om naar toe te rijden en of informatie van de omgeving waar je doorheen rijdt. Of dat dan cultuur en of geschiedenis is maakt niet zoveel uit maar het maakt de rit net wat meer bijzonder. Al onze klanten krijgen vooraf een roadboek en reisgids overhandigd waar de routes per dag uitgelegd worden met informatie waar je doorheen rijdt en wat er zó bijzonder is waar je naar toe rijdt. Kijk dat maakt een route nét even wat anders zodat je nog meer kan genieten onderweg en of op bestemming dan wanneer je deze kennis mist.

 

 

Met onze kennis van natuur, geschiedenis en cultuur zijn wij in staat je elke dag te verrassen met bijzonderheden die deze regio te bieden heeft, in de 20 jaar dat wij in Andalusië wonen is het onze passie om vooral de details in wat dit land ons te bieden heeft op te nemen in onze tours om de routes en je dag zo bijzonder te maken.

Of dat dan een stop is bij de “Fuente de los cien Caños” de fontijn met de honderd uitlopers en of je rijdt door een natuurgebied vol in bloei, een kasteel en of een Arabische vestiging bovenop een dorp of berg. Al dit soort informatie maakt de route net wat meer spannend zodat je nog meer kan genieten onderweg en of op bestemming dan wanneer je deze kennis mist.

 

 

Onze bestemming zijn vaak speciaal uitgekozen plaatsen waar volop over te vertellen valt, of dat nu de stad, dorp of midden in het land is, of je slaapt in een villa, finca en of grotwoning het is allemaal voorhanden.

En mocht je als motorrijden ook wat van onze geschiedenis en of cultuur mee willen krijgen dan gaan wij in overleg ook enkele van onze highlights inplannen om die te bezoeken. Een topper is het La Alhambra in Granada een Arabische vestiging gelegen op een rots met een uitzich op de stad Granada. De Arabieren hadden het in die 800 jaar dat zij in Andalusië de baas waren het prima voor elkaar.

Andalusië beleven is meer dan alleen een regio in het zuiden van Europa, het is een paradijs voor de motorrijder, met zijn geschiedenis, cultuur en prachtige wegennet is het méér dan alleen motorrijden.

Andalusië is de “Tuin van Europa” en daarom een geweldige speeltuin voor de motorrijder.

 

Wil je een bijzondere ervaring!

Neem met ons contact op,  en wij gaan aan de gang in ons routeplanner en maken een op maat gemaakte motorvakantie.

 

 

Contact keyboard_arrow_right

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on pinterest
Pinterest

TravelMoto
motorreis en verhuur specialist

Book your tour

Eigen GPS tour