Moto Guzzi Stelvio

Moto Guzzi Stelvio

De nieuwe Moto Guzzi Stelvio is geboren!

 

Moto Guzzi’s moderne adventure tourer die je overal naartoe zal brengen met een onmiskenbare stijl en technologische oplossingen die ontworpen zijn om je rijervaring te verrijken.

 

De Alpenpas waaraan hij zijn naam ontleent is de hoogste pas van Italië en is een van de plaatsen die de mythe van twee wielen het beste belichaamt. Met zijn 48 haarspeldbochten is de weg die er doorheen loopt tot de verbeelding van elke motorrijder doorgedrongen als synoniem voor plezier, ontdekking en verovering.

 

 

 

Geavanceerde uitrusting

De aangeboren stijl gaat gepaard met innovatieve technologische uitrusting: ABS en tractiecontrole in bochten, maar ook Full LED-verlichting met DRL en bochtverlichting, cruise control, 5″ full-colour display en vijf aanpasbare rijmodi. De Stelvio is ook uitgerust met PFF Rider Assistance Solution®-apparaten, het innovatieve rijassistentieplatform op basis van 4D Imaging Radar-technologie

 

Pure emotie

Een lijn die je blik gevangen houdt, een geluid dat trilt in je borstkas. Elke keer dat je in het zadel klimt, proef je de smaak van ontdekking en adem je de vrijheid van reizen in. Ermee rijden betekent genieten van de weg in de zuiverste Moto Guzzi-stijl en nergens anders ter wereld willen zijn.

 

 

 

Van geasfalteerde straten tot waar de wegen niet bestaan

Verbreed je comfortzone: de nieuwe Stelvio stopt nergens voor, zelfs niet als het asfalt opbreekt. De vijf rijmodi omvatten ook de offroad-modus, dankzij de tubeless spaakvelgen (19” voor en 17” achter) en banden met een aangepaste structuur en profiel, waarmee de motor op alle terreinen licht kan worden gebruikt.
Het ontwerp voldoet aan de behoeften op het gebied van bescherming en comfort van zelfs de meest avontuurlijke toermotor.
De aerodynamica is in de windtunnel ontwikkeld om de luchtbescherming, het rijplezier en het comfort voor rijder en passagier te maximaliseren.

 

Beschikbaar medio 2024

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on pinterest
Pinterest

TravelMoto
motorreis en verhuur specialist

Book your tour

Eigen GPS tour