KANDO ook de filosofie van Travel Moto

KANDO ook de filosofie van Travel Moto

Yamaha en Travel Moto zijn al jaren met elkaar verbonden.

 

 

KANDO is een Japans woord om het gevoel van diepe tevredenheid en opwinding uit te drukken dat je krijgt als je iets van uitzonderlijke waarde, kwaliteit en prestatie tegenkomt. Het is een opwindende emotie die uw leven extra pit geeft en je een geweldig gevoel zal geven.  Het mag dan ook niet zo vreemd zijn dat naast Yamaha ook wij als reisorganisatie deze filosofie als passie hanteren in onze beleidsvoering.

Al jaren zijn wij een onderdeel en werkzaam bij een van de grootste Yamaha Dealers aan de kust van de Costa del Sol met als hoofdvestigingen Marbella en Fuengirola, waar wij verantwoordelijk zijn voor:  plannen en reserveren van alle onze huurmotoren die wij in ons bestand hebben en dat zijn er nogal wat.

 

Travelmoto onze passie!

 

Onze tours onderscheiden zich door:

De vele details en persoonlijk inbreng die wij als fanatiek motorrijder inbouwen in onze tours, elke tour is anders maar als gemene deler zit er veel diversiteit in onze keuze van het wegennet en natuurgebieden waar wij ons hart in hebben opgehaald het Kando gevoel zeg maar.  Met een vaste club motorvrienden hebben wij voor jaren de wegen en vooral onbekende wegen ontdekt waar wij ontzettend blij van werden en een geweldige tijd samen hadden. Natuurlijk zijn niet alle wegen en of routes die wij gereden hebben geschikt om op te nemen in onze GPS motortours en routes maar wat wij juist geleerd hebben is dat wij de pareltjes en de combinatie met de natuur de meest prachtige routes kunnen aanbieden aan onze motorfanaten die graag in het zuiden van Spanje will komen motorrijden.  In ons keuze menu waarin je voor kant en klare GPS tours kan kiezen is Travelmoto daarnaast de enige motorreisorganisatie die de klanten de keuze aanbied geheel zelf een tour samen te stellen, een keuze uit 25 bestemmingen en honderden mogelijkheden om deze met onze routes aan elkaar te verbinden.

 

De motoren van Yamaha.

Het mag niet vreemd zijn dat wanneer wij een onderdeel zijn van een officiele Yamaha Dealer dat wij juist gebruik maken van deze motoren, maar dan heb je nogal wat aan te bieden vinden wij, van tourmotoren naast de Yamaha Tracer700 en 900cc en de FJR1300AE hebben wij ook al de Naked modellen MT07, 09 en MT10 in ons bestand,  onze Adventure modellen de populaire Yamaha Ténéré700 en favoriete XTZ1200 Superténére maar ook voor de liefhebbers de Heritage modellen zoals de XSR en XV950 midnightstat en Bolt. Onze vloot is voldoende groot om groepen motorrijders prima aan motoren te helpen, en is de vraag van motoren groter dan ons aanbod wordt er gelijk overgegaan om nieuwe motoren op kenteken te zetten, wij hebben ze immers op voorraad.  Dat is ook nog het vermelden waard, niks oude motoren die wij afrijden in de verhuur, ons beleid is dat wij de motoren gemiddeld maximaal twee laten meedraaien en dan vanwege de kilometers en de uitgaven van nieuwe modellen overgaan tot het vervangen van deze motoren. U bent dus bijna altijd gegarandeerd zeker van goede bijna nieuwe en vooral goed onderhouden machines. Een uitgelezen kans om onze Yamaha modellen eens goed te testen en uit te proberen voordat u gaat besluiten er een aan te schaffen.

Onze hotels en overnachtingen.

Familiehotels en of hostals in de bekende of juist onbekende witte dorpjes, B&B met hun persoonlijke touch in het campo, grotwoningen in de omgeving van Huescar, een herenhuis van 500 jaar oud waar zelfs koning Carlos en Elisabeth hebben overnacht en of een oude olijfmolen die is omgebouwd in een gastenverblijf. Wij werken dus niet met grootschallige hotels en of overnachtingsplaatsen om juist daarin ons te onderscheiden van de het masssa aanbod van motorrreizen in het zuiden van Spanje. Dus verwacht geen 4 of 5 sterren hotels maar kleinschalige ondernemingen vaak particulier die onze klanten ontvangen met een persoonlijke touch.

 

Waarom vinden wij dat zo belangrijk!

Wij ervaren bij onze uitstapjes zelf dat na een dag rijden en sturen het belangrijk is om op een goed adres aan te komen waar je prima kan ontspannen, een fijne maaltijd kan nuttigen en vooral goed kan slapen. Wij doen er alles aan om een geheel pakket aan te bieden dus niet alleen motor en routes maar een beleving waar u onbezorgd naar toe kan leven en het ervaren.

 

 

Reisbeleving van Gerard en Nico.

Zoals vele andere motorrijders zijn wij van het slag vrijheid / blijheid en houden wij er niet van om in een groepje met voor ons onbekende motorfielen rond te hobbelen. Wij waren dan ook blij via jouw organisatie een GPS-tour te kunnen boeken en deze na een korte introductie te kunnen rijden en op deze manier Andalusië te ontdekken.

Voor ons werd dat ondanks het niet altijd geweldige weer een onvergetelijke ervaring. Met een centraal gelegen hotel als uitvalsbasis werden we vijf dagen verschillende kanten opgestuurd en konden we de diverse, indrukwekkende schoonheid van Andalusië ontdekken in één woord geweldig! We gingen er heen om er te motorrijden maar het werd motorbeleven; het ene moment denk je op een circuit te zijn aanbeland (strak asfalt en wat een mooie betrouwbare bochten) en een ander moment kronkel je langs een afgrond met de witte bergdorpjes beneden je.

Deze belevenis doet onze Zwarte-Woud, Eiffel en Harz ervaring verbleken. De TomTom deed z’n werk goed al stelde die ons af en toe voor verrassingen, welke we bij de zumo ook wel tegen komen, maar we kwamen er altijd weer uit. Aan de routes konden we merken dat deze gemaakt zijn door een motorliefhebber met een hart voor de zaak en gevoel voor kwaliteit. Jac, bedankt dat je ons deze ervaring kon laten beleven, we komen zeker terug want je hebt nog zat moois op de plank liggen.

Hasta la vista, Gerard en Nico

Zo…………., en nu maar weer behelpen met IJssel, Waal en Lekdijk.

Onze motortours keyboard_arrow_right

 

 

 

 

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on pinterest
Pinterest

TravelMoto
motorreis en verhuur specialist

Book your tour

Eigen GPS tour