Motorverhuur Spanje

Motorverhuur Spanje

Motorverhuur in het zuiden van Spanje.

 

Travelmoto is werkzaam bij Motormercado Marbella-Fuengirola, een officiele Yamaha dealer aan de Costa del Sol. Wij zijn binnen deze organisatie verantwoordelijk voor de gehele planning en verhuur van onze motoren.

 

Ons Unique Selling Point is dat wij bijna de gehele collectie van Yamaha motorfietsen beschikbaar hebben zodat wij een breed scala van motoren en scooters kunnen aanbieden aan onze klanten.

 

 

 

Onze 7 kernwaarden

 

1. Klant is Koning

Vaak een open deur natuurlijk maar met recht mogen wij stellen dat de Klant Koning is onze bedrijfsvoering, wij doen er alles aan om de klant die onze motoren huurt en of van onze diensten gebruik maakt een onvergetelijke motorvakantie kan verwachten. Yamaha Motomercado is voor jaren een officieel Yamaha Dealer met meer dan 40 jaren ervaring in het verhuur van motoren en scooters. We verwelkomen per jaar duizenden klanten die naar alle tevredenheid van onze diensten gebruik maken.

 

2. Goed onderhouden en nieuwe motoren

Wij garanderen onze klanten goed onderhouden en vaak de nieuwste modellen Yamaha motoren. Onze beleid is dat wij de motoren wisselen die ouder zijn dan 2 jaar en of te veel kilometers op de teller gaan krijgen. Hou er altijd rekening mee dat onze motoren per jaar gemiddeld 25000 of meer op de teller krijgen, immers de klanten die onze motoren huren rijden per dag 300km om van onze omgeving en motoren te genieten.

 

Onze motoren worden met regelmaat naar onze centrale werkplaats gebracht voor service en onderhoud zodat de klant altijd er zeker van kan zijn dat de motoren veilig en top in orde zijn.  Onze motoren hebben een 24-uurs storingsdienst wat betekent dat wanneer er toch problemen ontstaan met de motor tijdens de tour wij je direct kunnen helpen en ondersteunen om weer verder te gaan met uw motorvakantie.

 

3. Als je ons een e-mail stuurt, reageren wij direct

Wij vinden persoonlijk contact zo belangrijk om de wensen en details te bespreken dat dagelijks de binnenkomende emails voor verzoeken en of vragen over motorverhuur worden beantwoord.  Geen wachttijden en of onzekerheid wanneer u graag onze motoren wilt huren en of wilt reserveren.

 

4. Vaste prijzen en geen verborgen extra kosten

Al onze prijzen die wij presenteren zijn onze vaste prijzen.  De prijzen die wij hanteren zijn inclusief de belastingen, verplichte verzekering gratis helmen, extra slot en topbox.  Er zijn geen verborgen kosten die u zou kunnen verrassen bij het afhalen van de motoren. Voor meerprijs zijn navigatie en motorkleding te huur.

 

5. Afspraak is Afspraak

Er is niets vervelender dan niet aan de verwachtingen van een klant te voldoen, om die reden is “Afspraak ook Afspraak” in onze bedrijfsvoering. Wij garanderen dat de afgesproken motoren op de afgesproken lokatie op de dag en uur die wij hebben afgesproken met elkaar voor u klaar staan.

 

6. We staan altijd open voor nieuwe voorstellen of om de huidige te verbeteren

Om ons werk te verbeteren staan wij altijd open voor nieuwe voorstellen en of opmerkingen van onze klanten, het is onze zaak dat u een tevreden klant bent en blijft.

 

7. Mochten wij toch een fout gemaakt hebben

Het is geen excuus maar soms kan het gebeuren dat ook wij een fout gemaakt hebben. In dat geval zullen wij proberen deze direct te corrigeren en zo snel mogelijk op te lossen.

 

 

Huur een motor keyboard_arrow_right

 

 

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on pinterest
Pinterest

TravelMoto
motorreis en verhuur specialist

Book your tour

Eigen GPS tour