Beschrijving

 GPS Cazorlatour

 

 

Bij deze motorvakantie maakt u kennis met de vele natuurparken en bergen die het zuid- oosten van Spanje rijk is.

Prachtige natuurparken zoals; Montes de Malaga, Siërra de la Pandera, Park Cazorla, Siërra Maria, Siërra de Baza, Siërra Nevada met zijn mooie zuidkant de Alpujarra en El Tejeda.

 

Het park van Cazorla, met een oppervlakte van meer dan 214.300 ha is de Siërra de Cazorla het grootste natuurpark van Spanje. Het is een machtig stuk natuur vol dichte bossen, woeste beken en een enorm arsenaal aan flora en fauna

 

Hoogtepunten: Sierra Nevada, Woestijn van Tabernas, Sierra Maria en niet te vergeten het Park Cazorla

 

Tourprogramma:

Dag 1: Aankomst Malaga

Dag 2: Route Sierra Nevada

Dag 3: Route Velez Blanco

Dag 4: Route Park Cazorla

Dag 5: Route Iznajar

Dag 6: Vertrek Malaga

Details ;
 • Aantal dagen motor rijden
  4 dagen
 • Aantal dagen vakantie
  6 dagen
 • Totale afstand
  1100
 • Seizoen :
  September t/m Juni
 • Dagelijkse afstand
  270
 • Ontbijt
  5
 • Start / Eind punt :
  Malaga
Prijs Tour
 • Prijs Tour
  € 995
 • Passagier
  € 395
Deze tour aanvragen
Snel en eenvoudig een offerte aanvragen over onze tours ?

Klik op product toevoegen GPS Motortour om te selecteren, deze wordt automatisch toegevoegd bij het winkelmandje rechtsboven op de pagina.

Voor uw motorkeuze graag de motor naar u keuze selecteren op ons motorverhuurpagina. Bij deelname van meerdere personen kan u meerdere motoren toevoegen.

Als u gereed bent klik op icon rechtsboven product toevoegen om de aanvraag te versturen en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Location
Regios

Vélez-Blanco, Provincia de Almería, España

Inbegrepen in deze tour

 • Hotel inclusief ontbijt op basis van een 2 persoonskamer.
 • Motoren: Yamaha MT07/09/Tracer700/900/Tenere 700/Moto Guzzi V85TT en Aprilia Tuareg660
 • Navigatie systeem TomTom
 • Routes GPS Cazorlatour
 • Roadboek
 • Wegenkaart Michelin
 • Reisgids Andalusië
 • 24 uur begeleiding

 

Tegen een kleine meerprijs zijn de andere modellen beschikbaar.

Tour Beschrijving

 

Tourbeschrijving GPS Cazorlatour

 

 

 

Routeprogramma:

 

Dag 1: Route Sierra Nevada

 

Dag 2: Route Velez Blanco

 

Dag 3: Route Park Cazorla

 

Dag 4: Route Iznajar

 

 

Dag 1: Route Sierra Nevada

Via de Montes de Malaga komt u aan bij de Sierra Nevada en zijn zuidkant de Alpujarra.  Dit prachtige landschap met zijn vruchtbare dalen en indrukwekkende bergen waaop witte dorpjes verscholen liggen is het ideale terrein voor de motorrijder, met zijn goede wegen en alléén maar kronkelwegen zal deze route u door dit landschap leiden. In de Alpujarra maak u kennis met de typische Arabische architectuur waar de witgekalkte huisjes in terrasvorm op de hellingen staan die verbonden zijn met elkaar door platte daken.

 

Dag 2: Route Velez Blanco

Vandaag gaat u via de uitlopers van de Sierra Nevada een landelijke route rijden om vervolgens uit te komen in de enige woestijn die Europa rijk is namelijk Tabernas. Deze omgeving en woestijn is velen malen decoor geweest voor de opnames van de zogenaamde Spaghetti Western met als bekendste "Once upon a time in de West". Bij het verlaten van dit natuurgebied leidt de weg over de pas naar Velez Blanco waar de Italianen met hun Dolemieten jalours op zouden zijn. Bij aankomst in Velez Blanco bevindt u zich in de Sierra Maria waar het kasteel van dit dorp waakt over een prachtig panorama over deze vallei.

 

Dag 3: Route Park Cazorla

Parque Cazorla , u zal zelf ervaren hoe mooi dit park en zijn route is, een waar paradijs voor de motorrijder. Tijdens de rit door dit park rijdt u steeds langs de oevers van de rivier de Guadalquivir die in park Cazorla zijn oorsprong vindt om uiteindelijk via Cordoba en Sevilla uit te monden in de Atlantische oceaan. Uren bochtenwerk op goed geasfalteerde wegen zonder noemenswaardig verkeer en prachtige natuur staat er vandaag op uw menu.

 

Dag 4: Route Iznajar

De route Cazorla naar Iznajar en uiteindelijk de stad Málaga kenmerkt zich door de verscheidenheid in de natuur die u vandaag zal doorkruisen met als hoogtepunt de grootste stuwmeren in Spanje de rondom Iznajar. De stuwmeren in Spanje zijn tijdens de dictatuur van generaal Franco aangelegd in de jaren ‘50-’60.  De stuwmeren hebben tot doel om de watertekorten in de zomer op te vangen met de overvloed aan smeltwater die in het voorjaar uit de bergen komt en in de stuwmeren worden opgevangen.

 

 

Video afspelen