Beschrijving

GPS ALGARVETOUR

 

De Algarve is de zuidelijkste regio van Portugal en een van de populairste vakantiebestemmingen in Europa.  De regio is gezegend met een prachtige kustlijn en enkele van de mooiste stranden van Portugal.

 

Tijdens deze GPS Algarvetour ontdekt u het zuiden van het gastvrije van Portugal, waarbij er een goede mix van imposante natuurgebieden, historische steden en zijn zeer aantrekkelijke kustlijn met de prachtige stranden voorgeschoteld krijgt.

 

U rijdt langs de bekende badplaatsen zoals Albufeira en het pittoreske plaatsje Lagos en een bezoek naar het uiterste zuidelijk punt in Portugal namelijk Sagres met zijn indrukwekkende uitzicht over de Atlantische Oceaan.

Een geheel eigen tour waar u als motorrijder de best geselecteerde routes aangeboden krijgt met prachtige stuurwegen en wegennetwerk om te genieten van de pracht van Algarve en zijn befaamde stranden.

 

Tourprogramma:

 

Dag 1: Aankomst Málaga

Dag 2: Route Sierra Norte

Dag 3: Route Mertola (Portugal)

Dag 4: Route Lagos (Portugal)

Dag 5: Route Albufeira (Portugal)

Dag 6: Route Rio Tinto

Dag 7: Route Sierra Nievas

Dag 8: Vertrek Málaga

 

 

Op verzoek is het mogelijk een extra dag "rust en of stranddag" toe te voegen aan uw motorvakantie om maximaal te genieten van deze prachtige stranden en of directe omgeving van de Algarve.

 

 

Details ;
 • Aantal dagen motor rijden
  6 dagen
 • Aantal dagen vakantie
  8 dagen
 • Totale afstand
  1600
 • Seizoen :
  voorjaar en najaar
 • Dagelijkse afstand
  250
 • Ontbijt
  7
 • Start / Eind punt :
  Malaga
Prijs Tour
 • Prijs Tour
  € 1495
 • Passagier
  € 695
Deze tour aanvragen
Snel en eenvoudig een offerte aanvragen over onze tours ?

Klik op product toevoegen GPS Motortour om te selecteren, deze wordt automatisch toegevoegd bij het winkelmandje rechtsboven op de pagina.

Voor uw motorkeuze graag de motor naar u keuze selecteren op ons motorverhuurpagina. Bij deelname van meerdere personen kan u meerdere motoren toevoegen.

Als u gereed bent klik op icon rechtsboven product toevoegen om de aanvraag te versturen en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Location
Regios

Teruel, provincia de Teruel, España

Inbegrepen in deze tour

 • Hotel inclusief ontbijt op basis van een 2 persoonskamer.
 • Motoren: Yamaha MT07/09/Tracer700/900/Tenere 700/Moto Guzzi V85TT en Aprilia Tuareg660.
 • Navigatie systeem TomTom
 • Routes GPS Algarvetour
 • Roadboek
 • Wegenkaart Michelin
 • 24 uur begeleiding

Tegen kleine meerprijs zijn de andere modellen beschikbaar.

Tour Beschrijving

Travelmoto Motorreizen en Motorverhuur Zuid Spanje vlakbij Málaga

Tourbeschrijving GPS Algarvetour

 

Routeprogramma:

 

Dag 1: Route Sierra Norte

Dag 2: Route Mertola (Portugal)

Dag 3: Route Lagos (Portugal)

Dag 4: Route Albufeira (Portugal)

Dag 5: Route Rio Tinto

Dag 6: Route Sierra Nievas

 

 

Dag 1: Route Sierra Norte (Spanje)

Sierra de la Nieves een mooie start en een geweldig natuurpark waar de witte dorpjes als vroegere roversholen verscholen liggen. Dorpjes al Alozaine, El Burgo, Serrato en Cañeta la Real kom je uit op "mesa" die overgestoken dient te worden om in de Sierra Norte uit te komen. De oversteek zal wat sneller verlopen maar zeker de moeite waard om te genieten op de motoren. In de Sierra Norte kan iedere motorrijder zijn hart ophalen omdat deze omgeving ook wel de het park van de 1000 bochten wordt genoem op weg naar zuid Portugal toch maar even deze prachtige stuurwegen op strak asfalt meenemen om er lekker in te komen.

 

Dag 2: Route Mertola (Portugal)

Parque Vale do Guadiana: “heuvels tot aan het einde, doorsneden door de rivier de Guadiana. Kale vlaktes die worden afgewisseld door karakteristieke “ montadas” een parkachtig landschap met verspreid staande steeneiken. De rustig stromende rivier Guadiana wordt in het park op een plek een woeste rivier. Bij Pulo do Lobo komt een rotsformatie aan het oppervlak. De rivier moet zich hier een weg banen door een smalle ondiepe kloof, een spectaculair gezicht.

 

Dag 3: Route Lagos (Portugal)

Aankomst vandaag in het uiterste zuiden van Portugal de Algarve met zijn prachtige stranden, de route gaat via en door de natuurgebieden zoals Serra Caldeirao en het historische plaatsje Monchique naar het vissersplaatsje Lagos waar u ook zal overnachten. Lagos staat bekend om zijn gezellige oude binnenstad met zijn velen terrasen en restaurantjes maar nog meer om zijn stranden rondom Ponta da Piedade.

 

Dag 4: Route Albufeira (Portugal)

Geen grote afstanden vandaag maar met een reden, in het midden van de Algarve vind je de mooiste stranden namelijk Praia de Benagil en Praia de Marinha. Het wordt door sommige zelfs gezien als de mooiste stranden en dat is ook niet zo verwonderlijk. Deze stranden worden omgeven door enorme rotsen die uit het water steken en hoge kliffen. Ook is de zee helderblauw en zijn de zandstranden uitgestrekt. Een waar paradijsje dus! Aangekomen in Albufeira is er zeker nog tijd om van het strand Praia da Oura te genieten.

 

Dag 5: Route Rio Tinto (Spanje)

In het uiterste westen van Andalusië net boven de stad Huelva ligt een prachtig onbekend natuurgebied. Las Minas de Río Tinto, hier werd de natuur verandert in een "maanlandschap" door mensenhanden. De hellingen zijn helemaal afgegraven en hebben een diep rode kleurVanwege deze diep rood gekleurde grond staat hegebied bekend als de"rode heuvel". De geschiedenis gaat 5000 jaar terug toen hier onder de Iberiërs en later de Romeinen al kopermijnen hebben geëxploiteerd. Het dorp huisveste destijds meer dan 20,000 inwoners die in deze mijnen een bestaan wilden opbouwen.

 

Dag 6: Route Sierra Nievas (Spanje)

De wegen en asfalt op deze route zijn perfect, de natuur is ongerept en de bochten ontelbaar. De slingerende wegen brengen je door authentieke witte dorpjes waar de tijd lijkt stil te hebben gestaan. Rijdend door een kurkeiken natuurgebied ligt Grazalema op u te wachten in de bergen en de afdaling op  Puerta las Palomas  naar Zahara de la Sierra is er een om in te willen lijsten. Een geweldige dag op de motor die de motorrijder naast het rijden ook graag laat genieten van de indrukwekkende omgeving.

 

Deze producten van travelmoto zijn misschien ook interessant

Video afspelen