Beschrijving

GPS Andaluztour

 

De Andaluz motorvakantie is een topper in het programma van Travelmoto.

In dit programma zitten 5 geweldige en de meest interessante dagtours die alles in zich hebben om u een indruk te geven van het prachtige Andalusië.

 

Bij deze tour rijdt u dagelijks vanuit ons basishotel de tours van dit programma. Deze dagtours laten u in alle windrichtingen de verscheidenheid en pracht van het motorrijden in Andalusie beleven en als optie een exclusief bezoek aan het La Alhambra in Granada.

 

Hoogtepunten in deze tour zijn: Ronda en zijn prachtige oude Moorse stad en de beroemde brug, witte dorpen zoals Grazalema, El burgo en Zahara de la Sierra, de stuwmeren van El Chorro en zijn wandelpad "Camino de Rey".
Het achterland van de stad Malaga en zijn ongerepte natuur, de bergketen El Tejeda en veel meer.

 

Tourprogramma:

Dag 1: Aankomst Málaga
Dag 2: Route Ronda
Dag 3: Route Montes de Málaga
Dag 4: Route Setenil de las Bodegas
Dag 5: Route El Chorro
Dag 6: Route El Tejeda
Dag 7: Vertrek Málaga

Details ;
 • Aantal dagen motor rijden
  5 dagen
 • Aantal dagen vakantie
  7 dagen
 • Totale afstand
  1100
 • Seizoen :
  September t/m Juni
 • Dagelijkse afstand
  240
 • Ontbijt
  5
 • Start / Eind punt :
  Malaga
Prijs Tour
 • Prijs Tour
  € 995
 • Passagier
  € 395
Deze tour aanvragen
Snel en eenvoudig een offerte aanvragen over onze tours ?

Klik op product toevoegen GPS Motortour om te selecteren, deze wordt automatisch toegevoegd bij het winkelmandje rechtsboven op de pagina.

Voor uw motorkeuze graag de motor naar u keuze selecteren op ons motorverhuurpagina. Bij deelname van meerdere personen kan u meerdere motoren toevoegen.

Als u gereed bent klik op icon rechtsboven product toevoegen om de aanvraag te versturen en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Location
Regios

Zahara de la Sierra, Provincia de Cádiz, España

Inbegrepen in deze tour

 • Hotel inclusief ontbijt op basis van een 2 persoonskamer.
 • Motoren: Yamaha MT07/09/Tracer700/900/Tenere 700/Moto Guzzi V85TT en Aprilia Tuareg660
 • Navigatie systeem TomTom
 • Routes GPS Andaluztour
 • Roadboek
 • Wegenkaart Michelin
 • Reisgids Andalusië
 • 24 uur begeleiding

 

Tegen kleine meerprijs zijn de andere modellen beschikbaar.

Tour Beschrijving

 

Tourbeschrijving GPS Andaluztour

 

Routeprogramma:

 

Dag 1: Route Ronda

Dag 2: Route Montes de Málaga

Dag 3: Route Setenil de las Bodegas

Dag 4: Route El Chorro

Dag 5: Route El Tejeda

 

 

Dag 1: Route Ronda

Een van de mooiste tours die wij in ons bestand hebben. De GPS leidt u door de Sierra de la Nievas via El Burgo naar Ronda. U passeert enkele van de zo typische witte dorpjes die rondom Ronda verscholen liggen in de bergen. De stadgids die u is meegeven zal u een geweldige indruk geven hoe mooi de stad Ronda is met zijn beroemde burg en de oudste stieren arena die Spanje rijk is. Het is niet nodig een fan te zijn van dit spektakel al is het nog steeds een onderdeel van de Spaanse cultuur.

 

 

Dag 2: Route Montes de Málaga

Eén van de verrassende aspecten van streken als de Costa del Sol, is dat op enkele kilometers van de drukke stad onaangetaste natuurgebieden liggen. Een voorbeeld daarvan is het natuurpark "Montes de Malaga" dat vijf kilometer ten noorden van de stad lig. In dit gebied vindt u veel witte dorpjes die vrij authentiek zijn gebleven en waar het lijkt of het leven stil staat. Neem de tijd om te genieten van dit rustige leven voor een bakje koffie en of een middagmaaltijd te nuttigen.

 

Dag 3: Route Setenil de las Bodegas

Volgens mij is een route altijd leuker wanneer er ook een bestemming in zit om naar toe te rijden, dus vandaag een bezoekje aan Setenil de las Bodegas. Dit dorp is waarschijnlijk uniek onder de pueblos blancos, de witte dorpjes in Andalusië. De meeste dorpen werden namelijk gebouwd op uitstekende rosten met strategische ligging, maar Setenil kwam voort uit een netwerk van grotten boven de rivier Trejo. De verblindende witte huizen van Setenil lijken uit de rotsen te komen en sommigen hebben daadwerkelijk een rots als dak.

 

Dag 4: Route El Chorro

De stuwmeren van Ardales en El Chorro met zijn koningspad door de kloof hebben op ons erg veel indruk gemaakt. Achter deze kloof “Chorro” liggen grote stuwmeren en waterbekkens die de kust voorzien van water. Een systeem van kanalen en aquaducten die een constante aanvoer van water verzorgen naar de stations aan de kust. Het tweede gedeelte van de route gaat naar het El Torcal gelegen ten zuiden van Antequera is El Torcal een uniek gebied in Andalusië. Het imposante landschap van het natuurpark wordt gevormd door de kalkstenen rotsformaties die miljoenen structuren herbergen, gevormd door de geleidelijke erosie van enorme kalkstenen blokken.

 

Dag 5: Route El Tejeda

Kust en El Tejeda staan vandaag op het programma, en de route van vandaag is erg afwisselend: valleien, stuwmeren, bergketens, natuurparken en geweldige kronkelwegen die alles aan elkaar verbinden. Een prachtige route die uit gaat komen in het natuurpark El Tejeda, veel ga ik er niet over zeggen u zal het gewoon zelf moeten ervaren.

 

 

 

Video afspelen