Beschrijving

GPS Cordobatour

 

 

Bezoek niet alleen je bestemming maar beleef dit ook!  Córdoba is een erg gezellige stad waar veel te zien en te doen is.

De in de Mezquita gebouwde kathedraal van Córdoba zal vrij snel tot heel wat beroering leiden.

 

Maar er is veel meer,  wat te denken van de prachtige romeinse brug die over de river de Guadalquivir ligt,  de joodse wijk rondom de Moskee met zijn kleine straatjes en gevuld met leuke winkeltjes, restaurantjes en bars met hun kleine terassen.  Een stad met een dorps alure en zo de moeite waard om te bezoeken.

Een geheel eigen tour die u net even wat anders laat zien van het prachtige Andalucía.

 

Tourprogramma:

Dag 1: Aankomst Malaga

Dag 2: Route Valle del Oro

Dag 3: Route Cordoba

Dag 4: Vrije dag Cordoba

Dag 5: Route Montoro

Dag 6: Route Iznajar

Dag 7: Vertrek Malaga

 

Details ;
 • Aantal dagen motor rijden
  5 dagen
 • Aantal dagen vakantie
  7 dagen
 • Totale afstand
  1000
 • Seizoen :
  September t/m Juni
 • Dagelijkse afstand
  200
 • Ontbijt
  6
 • Start / Eind punt :
  Malaga
Prijs Tour
 • Prijs Tour
  € 1095
 • Passagier
  € 395
Deze tour aanvragen
Snel en eenvoudig een offerte aanvragen over onze tours ?

Klik op product toevoegen GPS Motortour om te selecteren, deze wordt automatisch toegevoegd bij het winkelmandje rechtsboven op de pagina.

Voor uw motorkeuze graag de motor naar u keuze selecteren op ons motorverhuurpagina. Bij deelname van meerdere personen kan u meerdere motoren toevoegen.

Als u gereed bent klik op icon rechtsboven product toevoegen om de aanvraag te versturen en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Location
Regios

Patio de los Naranjos, Calle del Cardenal Herrero, 1, Córdoba, Provincia de Córdoba 14003, España

Inbegrepen in deze tour

 • Hotel inclusief ontbijt op basis van een 2 persoonskamer.
 • Motoren: Yamaha MT07/09/Tracer700/900/Tenere 700/Moto Guzzi V85TT en Aprilia Tuareg660
 • Navigatie systeem TomTom
 • Routes GPS Rondatour
 • Roadboek
 • Wegenkaart Michelin
 • Reisgids Andalusië
 • 24 uur begeleiding

Tegen kleine meerprijs zijn de andere modellen beschikbaar.

Tour Beschrijving

 

Tourbeschrijving GPS Cordobatour

 

Routeprogramma:

Dag 1: Route Valle del Oro

Dag 2: Route Cordoba

Dag 3: Vrije dag Cordoba

Dag 4: Route Montoro

Dag 5: Route Iznajar

 

Dag 1: Route Valle de Oro

Valle de Oro gelegen net boven de Montes de Málaga, een van de verrassende aspecten de Costa del Sol is dat op enkel kilometers van de de drukke stad en stranden onaangetaste natuurgebieden liggen. Een van deze natuurparken heet Montes de Malaga dat vijf kilometer ten noorden van de stad ligt. In dit gebied vindt u veel witte dorpjes die vrij authentiek zijn gebleven en waar het lijkt of de tijd stil heeft gestaan.

 

Dag 2: Route Cordoba

De route van vandaag leidt u door de bergen van Cabra richting de stad Cordoba, de route is niet te lang zodat volgens de planning u kort in de namiddag rond 16.00 uur in Cordoba kan aankomen om de motor te parkeren en in te checken in het famillie hotel. Maar eerst genieten van mooie wegen met goed asfalt en veel vergezichten en jawel olijfbomen. Dit plateau is onze " graanschuur" met olijfbomen om de heerlijkste olijfolie te maken waar Spanje zo om bekend is.

 

Dag 3: Vrije dag Cordoba

Puerta del Puente een van de oudste toegangspoorten van Córdoba bevindt zich ter hoogte van de Calle Amador de los Ríos en Calle Corregidor Luis de la Cerda. In de directe omgeving bevinden zich ook de Mezquita de Córdoba en de eeuwenoude brug Puento Romano. Een rondleiding in de Mezquita kathedraal van Córdoba zal vrij snel leiden tot heel wat beroering. De meer dan bijzondere lichtinval zorgt voor spectaculaire plaatjes op de rijkelijk gedecoreerde binnenkant van de op één na grootste moskee ter wereld.

In het hart van de stad Córdoba ligt het prachtige plein Plaza de las Tendillas.  Op het huidige Plaza de las Tendillas tref je panden die ontworpen werden door architecten als Felix Hernandez Gimenez, Benjamin Gutiérrez Prieto en Ramón Aníbal Álvarez. Maar het meest aanwezige bouwwerk is toch echter het fontein met ruiterstandbeeld van Don Gonzalo Fernandez de Córdoba.

 

Dag 4: Route Montoro

Het mooie landschap van de Sierra de Andujar bestaat uit steen en kurkeiken bossen, dennebossen en mediterrrane struikgewas, af en toe versierd met de karakteristieke granieten ronde rotsblokken in het Spaans "bolos" genoemd. Deze uitlopers van de Sierra Morena is een van de favoriete plekken van de natuur en vogelliefhebbers. U kan er alle carnivoren treffen die in Andalusie voorkomen en het is de beste plek om de met uisterven bedreigde Iberische Lynx te zien.

 

Dag 5: Route Iznajar

Vandaag de dag voor de terugreis naar het zuiden en de regio Malaga. De route van vandaag heb ik zelf al vaker gereden en onderscheidt zich in de afwisseling van de natuur en zijn omgeving. De route start door de vele olijfvelden die Andalusië rijk is en buigt af naar het zuiden. Bij Cabra ligt een klein natuurpark waar de route zich doorheen gaat slingeren. Via de plaats Rute komt u aan bij het dorp  Iznajar een plaats hoog op een berg gelegen en omgeven door het grootste stuwmeer van geheel Spanje. Het lijkt erop dat het dorp in het water ligt.

 

 

 

Video afspelen