Beschrijving

GPS Experiencetour

 

 

Op de motor op vakantie in het zuiden van Spanje met zijn aaneenschakeling van verschillende bergketens zal u laten zien en ervaren dat Andalusie hét motorparadijs is van Europa.

 

Ervaar tijdens deze motorreis de verscheidenheid in natuurparken, de bergpassen en vloeiende valleien met daarin  de rustige afgelegen witte dorpjes in de zon.  Er is erg veel te beleven in het zuiden van Spanje op de motor.

 

"We gingen er heen om er te motorrijden maar het werd motorbeleven vandaar de naam van deze tour Experience. Het ene moment denk je op een circuit te zijn aanbeland (strak asfalt en wat een mooie betrouwbare bochten) en een ander moment kronkel je langs een afgrond met de witte bergdorpjes beneden je."

 

Tourprogramma:

 

Dag 1: Aankomst Malaga
Dag 2: Route Sierra Nevada
Dag 3: Route Deserto de Tabernas
Dag 4: Route Parque Cazorla
Dag 5: Route Sierra de Andujar
Dag 6: Route Sierra de Subbéticas
Dag 7: Vertrek Malaga

 

Details ;
 • Aantal dagen motor rijden
  5 dagen
 • Aantal dagen vakantie
  7 dagen
 • Totale afstand
  1350
 • Seizoen :
  Maart t/m November
 • Dagelijkse afstand
  280
 • Ontbijt
  6
 • Start / Eind punt :
  Malaga
Prijs Tour
 • Prijs Tour
  € 1095
 • Passagier
  € 495
Deze tour aanvragen
Snel en eenvoudig een offerte aanvragen over onze tours ?

Klik op product toevoegen GPS Motortour om te selecteren, deze wordt automatisch toegevoegd bij het winkelmandje rechtsboven op de pagina.

Voor uw motorkeuze graag de motor naar u keuze selecteren op ons motorverhuurpagina. Bij deelname van meerdere personen kan u meerdere motoren toevoegen.

Als u gereed bent klik op icon rechtsboven product toevoegen om de aanvraag te versturen en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Location
Regios

La Carolina, Provincia de Jaén, España

Inbegrepen in deze tour

 • Hotel inclusief ontbijt op basis van een 2 persoonskamer.
 • Motoren: Yamaha MT07/09/Tracer700/900/Tenere 700/Moto Guzzi V85TT en Aprilia Tuareg660
 • Navigatie systeem TomTom
 • Routes GPS Experiencetour
 • Roadboek
 • Wegenkaart Michelin
 • Reisgids Andalusië
 • 24 uur begeleiding

 

Tegen kleine meerprijs zijn de andere modellen beschikbaar.

Tour Beschrijving

 

Tourbeschrijving GPS Experiencetour

 

 

 

Routeprogramma:

 

Dag 1: Route Sierra Nevada
Dag 2: Route Deserto de Tabernas
Dag 3: Route Parque Cazorla
Dag 4: Route Sierra de Andujar
Dag 5: Route Sierra de Subbéticas

 

 

Dag 1: Route Sierra Nevada

In het speciale dal van de Alpujarras, waarin u groene heuvels en witte stadjes vindt in een verder dor en droog Sierra Nevada is het goed verblijven. De dorpjes in Alpujarras zijn behoorlijk toeristisch, maar hoe verder u het dal in rijdt hoe mooier en rustiger het wordt. U zal helemaal tot aan Trevelez rijden, een prachtig bergdorpje op 1500 meter hoogte.  De dorpjes die in dit bergdal van de Sierra Nevada liggen hebben allemaal hun eigen karakter en schoonheden en redenen tot bezoek. Er worden vooral handgeweven tapijten gemaakt en keramiek handwerk.  Een erg authentiek gebied, het bezoeken waard

 

Dag 2: Route Deserto de Tabernas

Wist u dat wij in West-Europa een heuse woestijn hebben? Een grillig, droog, rotsachtig landschap waar meerdere Hollywood westerns zijn opgenomen? Maar wat een indrukwekkende en prachtige omgeving om er op de motor doorheen te rijden gave plek! . En een bezoek aan dit bijzondere landschap is absoluut de moeite waard. En als een  "kers op de taart" de beroemde bergpas Velefique waar menig motorrijder zijn hart sneller zal laten kloppen.

 

Dag 3: Route Park Cazorla

Met haar 2154.300 hectaren is het natuurpaik Sierras de Cazorla een van de grootste natuurreservaat in Spanje. Het beschermde gebied was in de tijd van Franco afgesloten voor publiek en in gebruik als prive jachtterrein.  U zal zelf ervaren hoe geweldig dit park is om er met een motor doorheen te rijden, urenlang bochtenwerk zonder noemenswaardig verkeer met prachtige panorama´s en natuur op wegen met prima asfalt waarop de motor zich thuis zal voelen. Aan het einde van het park gaat u over een bergkam om daar uit te kijken over een vallei met ontelbare olijfbomen. Al om al een een prachtige dag op de motor dat kan ik u verzekeren.

 

Dag 4: Route Sierra de Andujar

De route van vandaag hebben wij vorig najaar nog zelf gereden op onze motoren, en van al de rijders was het unaniem oordeel dat dit de mooiste route van deze Experiencetour was. Dus ben ik benieuwd hoe u deze dag zal ervaren. Bij het vertrek van Cazorla gaat de route via de noordgrens van de regio Andalusie over in de regio Castilla de la Mancha en komen we uit in de Sierra Andujar. Eerst mooie snelle doorgaande wegen over de valleien van deze streek maar bij aankomst van de Sierra de Andujar begint de pret, niet altijd het perfecte asfalt maar een geweldige omgeving waar u echt het alleen op de wererld gevoel kan krijgen omdat deze weg niet meer gebruikt wordt als verbindingsweg.

 

Dag 5: Route Sierra de Subbéticas

Vandaag de dag van u terugkeer naar onze basisplaats regio Málaga, de route van vandaag onderscheidt zich in de afwisseling van wegen en zijn omgeving met zijn natuur. De route start om de vele olijfbomen velden die Andalusie rijk is te doorkruizen en wordt  afgewisseld door kleine natuurparken zolas de Sierra de Subbéticas waar het bochten en stuurwerk weer voor handen is. Via de plaats Rute komt u aan in Iznajar om vervolgens door de Montes de Malaga weer aan te komen op onze basisplaats in Torremolinos.

 

 

 

Video afspelen