Beschrijving

 GPS Polopostour

 

 

Het Spaanse dorp Polopos stond volop in de belangstelling met de 5 echtparen die er een bestaan willen opbouwen.

Lijkt het ons een leuk idee om een eigen GPS motorvakantie te organiseren om kennis te maken met dit dorp en zijn bewoners en zelf te ervaren wat u op televisie heeft kunnen volgen.

 

Vanuit ons startpunt stad Malaga wordt u door de Montes de Malaga en de zuidkant van de Sierra Nevada geleid om uiteindellijk uit te komen in het bekende dorp Polopos.

 

Na een heerlijke nacht bij een van de Nederlandse gasthuizen zal u de tweede dag met de woestijn van Tarbernas kennis maken en ontdekken hoe veelzijdig Andalusié is. Aangekomen in het natuurpark Gabo de Gato  is uw overnachting direct aan de kust in het plaatsje Caboneras.

 

De derde dag een kennismaken met alle bochten die voorhanden zijn in de Sierra Nevada en een laatste overnachting in een van de dorpjes in de Alpujarras de zuidkant van de Sierra Nevada.

 

Prachtige motorritten die wij speciaal ontwikkeld hebben aan de zuidkant en kustlijn in het zuiden van Spanje.

 

 

Tourprogramma:

Dag 1: Aankomst Málaga

Dag 2: Route Polopos

Dag 3: Route Tabernas

Dag·4: Route Sierra Nevada

Dag 5: Route Málaga

Dag 6: Vertrek Málaga

 

Details ;
 • Aantal dagen motor rijden
  4 dagen
 • Aantal dagen vakantie
  6 dagen
 • Totale afstand
  900
 • Seizoen :
  September - Juni
 • Dagelijkse afstand
  220
 • Ontbijt
  5
 • Start / Eind punt :
  Malaga
Prijs Tour
 • Prijs Tour
  € 995
 • Passagier
  € 395
Deze tour aanvragen
Snel en eenvoudig een offerte aanvragen over onze tours ?

Klik op product toevoegen GPS Motortour om te selecteren, deze wordt automatisch toegevoegd bij het winkelmandje rechtsboven op de pagina.

Voor uw motorkeuze graag de motor naar u keuze selecteren op ons motorverhuurpagina. Bij deelname van meerdere personen kan u meerdere motoren toevoegen.

Als u gereed bent klik op icon rechtsboven product toevoegen om de aanvraag te versturen en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Location
Regios

Polopos, Provincia de Granada, España

Inbegrepen in deze tour

 • Hotel inclusief ontbijt op basis van een 2 persoonskamer.
 • Motoren: Yamaha MT07/09/Tracer700/900/Tenere 700/Moto Guzzi V85TT en Aprilia Tuareg660
 • Navigatie systeem TomTom
 • Routes GPS Polopostour
 • Roadboek
 • Wegenkaart Michelin
 • Reisgids Andalusië
 • 24 uur begeleiding

Tegen kleine meerprijs zijn de andere modellen beschikbaar.

Tour Beschrijving

 

Tourbeschrijving GPS Polopostour

 

Tourprogramma:

 

Dag 1: Route Polopos

Dag 2: Route Tabernas

Dag·3: Route Sierra Nevada

Dag 4: Route Málaga

 

Dag 1: Route Polopos

Via de Montes de Malaga komt u aan bij de Sierra Nevada en zijn zuidkant de Alpujarra.  Dit prachtige landschap met zijn vruchtbare dalen en indrukwekkende bergen waaop witte dorpjes verscholen liggen is het ideale terrein voor de motorrijder, met zijn goede wegen en alléén maar kronkelwegen zal deze route u een fantastische dag voorschotelen. Overnachtingen worden geboekt in dit mooie "Spaanse Dorp".

Dag 2: Route Tabernas

De enige woestijn in Europa ligt toevalling in het zuiden van Spanje, in dit natuur park Tabernas zijn in de jaren 60 en 70 meer dan 250 films opgenomen met als bekendste de opnames de beroemde klassieker "Once upon a time ". Veel decoorstukken staan her en der nog verspreidt door dit gebied en er zijn twee commerciele parken waar buiten de decoorstukken een geweldige show wordt gegeven waarin u zelf in kan deelnemen.

 

Dag 3: Route Sierra Nevada

De route van vandaag is op de zuidkant van de Sierra Nevada de Alpujarra en kenmerkt zich dat u vandaag de meer kleinere wegen gaat besturen die op deze berg liggen. Onderweg wordt u verrast door de vele prachtige panorama´s die dit omgeving te bieden heeft met daarin de verscholen witte dorpjes waar met een goede pause kan genieten van de typische streekgerechten die daar op tafel gezet worden. Echt een tour voor de wat meer ervaren motorrijder.

 

Dag 4: Route Málaga

Kust en El Tejeda staan vandaag op het programma op u weg terug naar ons basishotel in Málaga, via de oude verbindingsweg Almeria -Málaga rijdt u langs de kust op de N340 naar Motril, daar zal de route u weer de bergen in leiden maar deze keer de El Tejeda. Een geweldig natuurpark die zich kenmerkt met zijn krijtwitte rotsen die prachtige vormen hebben aangenomen door de jaren erosie van de weersinvloeden die wij kennen in het zuiden van Spanje. Aangekomen bij Alhama de Granada buigt de route zich af richting Málaga.

 

Video afspelen