Beschrijving

GPS Toledotour

 

 

Ooit was Toledo één van de machtigste steden van het Iberisch schiereiland. Tegenwoordig moet het deze rol overlaten aan de nabijgelegen miljoenenstad Madrid.

 

Toledo is algemeen bekend als "De stad van de drie culturen", een benaming die verwijst naar de christelijke, mohammedaanse en hebreeuwse culturen die eeuwenlang binnen de stadsmuren leefden en de stad van hun geheel eigen bijzondere identiteitskentekenen doordrongen.

.

Tourprogramma:

Dag 1: Aankomst Malaga

Dag 2: Route Montoro

Dag 3: Route Toledo

Dag 4: Route Guadalupe

Dag 5: Route Peñarroyo

Dag 6: Route Sierra de Ronda

Dag 7: Vertrek Malaga

Details ;
 • Aantal dagen motor rijden
  5 dagen
 • Aantal dagen vakantie
  7 dagen
 • Totale afstand
  1400
 • Seizoen :
  September tot en met Juni
 • Dagelijkse afstand
  300
 • Ontbijt
  6
 • Start / Eind punt :
  Málaga
Prijs Tour
 • Prijs Tour
  € 1095
 • Passagier
  € 495
Deze tour aanvragen
Snel en eenvoudig een offerte aanvragen over onze tours ?

Klik op product toevoegen GPS Motortour om te selecteren, deze wordt automatisch toegevoegd bij het winkelmandje rechtsboven op de pagina.

Voor uw motorkeuze graag de motor naar u keuze selecteren op ons motorverhuurpagina. Bij deelname van meerdere personen kan u meerdere motoren toevoegen.

Als u gereed bent klik op icon rechtsboven product toevoegen om de aanvraag te versturen en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Location
Regios

379. Historic City of Toledo (1986), Ciudad histórica de Toledo, Toledo, Toledo 45002, España

Inbegrepen in deze tour

 • Hotel inclusief ontbijt op basis van een 2 persoonskamer.
 • Motoren: Yamaha MT07/09/Tracer700/900/Tenere 700/Moto Guzzi V85TT en Aprilia Tuareg660.
 • Navigatie systeem TomTom
 • Routes GPS Toledotour
 • Roadboek
 • Wegenkaart Michelin
 • Reisgids Andalusië
 • 24 uur begeleiding

 

Tegen kleine meerprijs zijn de andere modellen beschikbaar.

Tour Beschrijving

 

Tourbeschrijving GPS Toledotour

 

Routeprogramma:

 

Dag 1: Route Montoro

Dag 2: Route Toledo

Dag 3: Route Guadalupe

Dag 4: Route Peñarroyo

Dag 5: Route Sierra de Ronda

 

Dag 1: Route Montoro

Bij de Toledotour nou niet gelijk denken " daar heb ik geen zin in als motorrijder". De route is opgebouwd om Tolodo als bestemming in te zetten waar u in de namiddag aankomt en de volgende ochtend weer op de motor zal zitten. Dus niks van veel lopen en cultuur opnemen, gewoon een flitsbezoek aan deze geweldige stad gelegen onder Madrid. De start is vanuit Málaga waar u via de Montes de Malaga, Sierra de Subéttocas en het natuurpark Cabra aan zal komen in Montoro. U eerst stop zal zijn in een oude olijfmolen omdat deze streek het hart van de olijfbomen is met zijn beroemde en befaamde olijfolie.

 

 

Dag 2: Route Toledo

Vandaag dus als bestemming Toledo ook wel de stad van de "drie culturen" genoemd. In zijn hoogtijdagen was de stad bevolkt met als heersers de Arabieren die vreedzaam samen leefden met de Christenen en de Joden. Samen hebben zijn Toledo op de wereldkaart gezet als de meest ontwikkelde stad en hoofdstad van Spanje. De route zal u door de Sierra Morenas naar het Noorden leiden waar u door de valleien aan zal komen in de stad Toledo. De overnachting aldaar is al heel bijzonder. U slaapt aan de voet van de Kathedraal in een van de oudste woningen in het centrum van Toledo met als bijzonderheid een Arabisch bad in de kelder.

 

Dag 3: Route Guadalupe

Volgens mij is een route altijd leuker wanneer er ook een bestemming in zit om naar toe te rijden, dus vandaag een bezoek aan Guadalupe met zijn bekende klooster waar de Zwarte Madonna huist. Bij het vertrek komt u nog langs een bijzonder natuurverschijnsel namelijk Barancas de Bujuron waar het lijkt of u aan de kust aan zee bent aangekomen. De route vervolgt zich door de het natuurpark Robedillo om uiteindelijk in het plaatsje Guadalupe aan te komen. Het klooster staat op het centrale plein midden in het karakterestieke dorp waar u dan wel of niet de keuze kan maken om een rondleiding te nemen in het klooster om de Zwarte Madonna te bezichtigen.

 

Dag 4: Route Peñarroyo

Met het vertrek uit Guadalupe gaat de route de "Embalse de Cijara" doorkruisen, een groot complex van verscheidene stuwmeren die met elkaar in verbinding staan. U zal u hart weer ophalen met het wegennet dat daar voorhanden ligt en u het moois wat de regios Castilla de la Mancha en Extramedura te bieden heeft. Deze omgeving is vergeven van verscheidene stuwmeren die wij op hebben genomen in de route om weer aan te komen in het noorden van de Sierra de Morenas en met name het dorp Peñarroyo waar u zal overnachten.

 

 

Dag 5: Route Sierra de Ronda

De laatste dag alweer en vanuit het dorp Peñaroyyo gaat u het Sierra Norte doorkruisen ook wel het natuurgebied met de duizend bochten genoemd,  met het overbruggen van de vallei tussen deze Sierra Norte en Sierra de Ronda komt u aan in de Sierra de las Nievas ook wel de sneeuwbergen genoemd omdat in de wintermaanden er sneeuw kan liggen op de toppen van deze bergketen. Al om al een mooie route met goede wegen waar u zich niet hoeft te vervelen in wat te zien en het genot van het besturen van uw motor.

 

 

 

Video afspelen