Yamaha kleuren R Series

Yamaha kleuren R Series

Nieuwe kleuren voor de Yamaha YZF-R6, YZF-R3 en YZF-R125 Supersport-modellen.

 


Yamaha’s nieuwe R-wereld bevat de meest complete selectie van supersportmotoren met hoge prestaties.

 

Geïnspireerd door Yamaha’s M1 MotoGP-fiets en geleid door de beroemde YZF-R1M en YZF-R1, biedt de uitstekende 2020 R-serie line-up elke opwindende rijder de kans om snel door de capaciteitsrangen te gaan en helemaal naar de top.

Voor 2020 zijn de YZF-R6, YZF-R3 en YZF-R125 beschikbaar in een aantal nieuwe kleuropties en met een nieuw grafisch ontwerp, waaronder de Icon Blue-versie die in lijn is met de huidige kleurstelling van de Yamaha-raceteams in het wereldkampioenschap, waardoor de sterke familiebanden van de R-serie verder werden versterkt en hun pure ras-gekweekte DNA werd onderstreept.

 

 

 

R6


De R6 is een legende op straat – en het uitstekende record in het WorldSSP Championship laat zien dat hij ook een bewezen winnaar is op het circuit. Eén rit op deze MotoGP-gefokte racer en je betreedt de opwindende wereld van Yamaha. R-World!

R3


R-World roept. Omdat de R3 met hoge specificaties volledig is uitgerust met een breed scala aan high-end functies die u uitstekende prestaties bieden, samen met toonaangevende kwaliteit en een opvallende stijl, waardoor dit het meest opwindende model is voor elke rijder met een A2-licentie.

R125

 

Geïnspireerd door de legendarische R1 en ontwikkeld met puur R-Series DNA, is de R125 ontworpen om u direct vermogen te geven met uitzonderlijke controle.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on pinterest
Pinterest

TravelMoto
motorreis en verhuur specialist

Book your tour

Eigen GPS tour