Yamaha kleuren R Series

Yamaha kleuren R Series

Nieuwe kleuren voor de Yamaha YZF-R6, YZF-R3 en YZF-R125 Supersport-modellen.

 


Yamaha’s nieuwe R-wereld bevat de meest complete selectie van supersportmotoren met hoge prestaties.

 

Geïnspireerd door Yamaha’s M1 MotoGP-fiets en geleid door de beroemde YZF-R1M en YZF-R1, biedt de uitstekende 2020 R-serie line-up elke opwindende rijder de kans om snel door de capaciteitsrangen te gaan en helemaal naar de top.

Voor 2020 zijn de YZF-R6, YZF-R3 en YZF-R125 beschikbaar in een aantal nieuwe kleuropties en met een nieuw grafisch ontwerp, waaronder de Icon Blue-versie die in lijn is met de huidige kleurstelling van de Yamaha-raceteams in het wereldkampioenschap, waardoor de sterke familiebanden van de R-serie verder werden versterkt en hun pure ras-gekweekte DNA werd onderstreept.

 

 

 

R6


De R6 is een legende op straat – en het uitstekende record in het WorldSSP Championship laat zien dat hij ook een bewezen winnaar is op het circuit. Eén rit op deze MotoGP-gefokte racer en je betreedt de opwindende wereld van Yamaha. R-World!

R3


R-World roept. Omdat de R3 met hoge specificaties volledig is uitgerust met een breed scala aan high-end functies die u uitstekende prestaties bieden, samen met toonaangevende kwaliteit en een opvallende stijl, waardoor dit het meest opwindende model is voor elke rijder met een A2-licentie.

R125

 

Geïnspireerd door de legendarische R1 en ontwikkeld met puur R-Series DNA, is de R125 ontworpen om u direct vermogen te geven met uitzonderlijke controle.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on pinterest
Pinterest
  • All
  • Het laatste motornieuws
  • Reistips
  • Reisverslagen
  • Travelmoto Inside
  • Travelmoto inside

TravelMoto
motorreis en verhuur specialist

Book your tour

Eigen GPS tour