Nieuw dealerschap!

Nieuw dealerschap!

Na 18 jaar Yamaha dealer te zijn geweest, deze ingeruild voor de groep Motoplex:

Vespa, Piaggo, Aprilia en Moto Guzzi.

 

Tijdens en vooral na de Corona crisis zijn er veel problemen ontstaan in de levering van motoren, eerst het tekort aan chips, zijn vandaag de dag de problemen alleen maar groter geworden door tekort aan materialen en hogere kosten deze te bemachtigen.

 

Daarnaast zit Europa ook niet stil om elk jaar zwaardere eisen te stellen aan de milieu eisen op uitstoot van fossiele brandstof motoren. Om die reden hebben alle Japanse merken een sanering doorgevoerd van meer dan 20 modellen die niet meer voldoen aan de Europese eisen.

 

Dit resulteerde dat de verkoop inzakte maar vooral dat onze klanten maanden moeten wachten op de levering van hun bestelde scooter en of motor.  De Spaanse markt werkt zo niet,  90% van onze verkoop is bedoeld voor dagelijks woon werk verkeer en willen om die reden de scooter en of motor direct in gebruik nemen.

 Ook was het voor ons onmogelijk om nieuwe motoren voor de verhuur aan te schaffen en waren wij genoodzaakt om op de tweedehands markt nieuwere motoren aan te schaffen om de oudere motoren te vervangen.

 

In gesprekken met Yamaha zijn wij er niet uitgekomen om deze problemen samen op te lossen waarbij wij de keuze hebben gemaakt met een andere dealer in contact te gaan.  Deze nieuwe contacten met de Motoplex group met de merken Vespa, Piaggio, Aprilia en Moto Guzzi konden ons garanderen van levering en vanwege de 4 merken werd ook het aanbod in scooter en motoren zo velen malen groter.

 

 

Wat betekend dat voor onze klanten die gebruik maken van onze huur motoren en scooters:  Ons aanbod in Yamaha motoren blijft bestaan alleen komt er meer aanbod in andere merken motoren beschikbaar. Wij bieden en hebben nog steed vele modellen van Yamaha in ons verhuur aanbod zoals de topmodellen MT07 en MT09, de Tracers 700 en 900cc en natuurlijk de populaire Yamaha Tenere700.

 

 

Onze nieuwe motoren van Aprilia zijn de Tuono660 Factory en de door de motor wereld enthousiast ontvangen Tuareg660, en voor de liefhebbers de fantastische Moto Guzzi V85TT en de dit jaar geïntroduceerd Moto Guzzi V100 Mandello.

 

 

 

Op die manier heeft u als klant meer keuze in welke motor uw voorkeur heeft te gebruiken tijdens onze tours die wij aanbieden in het zuiden van Spanje.

 

 Travelmoto is anders en blijft anders!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on pinterest
Pinterest

TravelMoto
motorreis en verhuur specialist

Book your tour

Eigen GPS tour